Tyylikäs ja edullinen etätyöpiste kotiin tai kotitoimistolle

Tyylikäs ja edullinen etätyöpiste kotiin tai kotitoimistolle

Tyylikäs ja edullinen etätyöpiste kotiin tai kotitoimistolle

Ilmeikkään ja tyylikkään työpöydän tekeminen ei tarvitse olla hankalaa saati kallista. Yhdistämällä valikoimastamme löytyvät teräksiset pinnijalat erilaisiin puulevyihin voit loihtia itsellesi tyylikkään etätyöpisteen kotiin tai kotitoimistolle edullisesti ja helposti.

Pinnijalat kruunaavat työpöydän!

Nämä yli 80-vuotiaat design-klassikot ovat saatavissa joko alkuperäisen muotoilun mukaisena 2-sauvaisena versiona tai modernimpana, vieläkin jämäkämpänä 3-sauvaisena versiona. Valikoimastamme löydät pinnijalat useassa tyylikkäässä, sisustukseen sopivassa sävyssä ja koossa. Vakiomittaiset 71cm pituiset pinnijalat ovat suunniteltu sopivan mittaisiksi niin työpöytään, kuin ruokapöytäänkin.

 

Etätyöpisteen ei tarvitse olla tylsä

Valikoimamme käsintehdyt pinnijalat löytyvät useassa eri värissä, jolla voit luoda hyvinkin persoonallisen kokonaisuuden. Pastellinsävyisillä pinnijaloillamme voit tuoda esimerkiksi 70 -luvun retroa tai boheemia tunnelmaa kotiisi. Vaihtoehtoisesti modernin mustilla tai valkoisilla pinnijaloilla luot helposti skandinaavisen, minimalistisen tyylin. Klassisen pelkistetyt teräksiset pinnijalkamme puolestaan ovat suosittuja heille ketkä haluavat tuoda hieman rouheutta ja teollista tunnelmaa kotiinsa.

Kestävät ja laadukkaat formica laminaattipinnoitetut koivuvanerit pinnijalkojen kaveriksi

Laminaattipinnoitettu ns. ikilevy tekee vanerin pinnasta viimeistellyn, kestävän ja helppohoitoisen. Pöytälevyn reunassa paljaaksi jätetty vaneripinta luo sisustukseen pehmeyttä ja luonnollisen, aidon puun vivahteikkaan tunnelman.

Valikoimastamme löytyy työpöytiä vakiomitoissa 120cm x 60cm sekä ruokapöytiä useassa eri koossa. Pöytälevyt onnistuvat kuitenkin myös omilla mitoilla, jolloin levyt valmistetaan tilauksesta muutamassa viikossa. Valkoisen värin ohella pöytälevyn saa myös modernilla mustalla pinnalla. 

Muutaman kympin pöytälevy Ikeasta

IKEA:ssa on hyvä ja laaja valikoima eri laatuisia pöytälevyjä, josta halvimmat levyt pyörivät muutaman kymmenen euron nurkilla. Nämä halvimmat levyt ovat tyypillisesti lastulevyä tai kennopahvia sisältä, mutta omien kokemuksiemme mukaan kiinnitys pinnijalkojen mukana tulevilla puuruuveilla on kuitenkin onnistunut ja ollut tarpeeksi "jämäkkä" käyttöä varten. Kovaan ja pitkäkestoiseen käyttöön suosittelemme kuitenkin laadukkaampia puulevyjä, jotta ruuvit porautuisivat levyyn kiinni paremmin. Alla oleva pöytälevy on toteutettu IKEA:n Linnmon pöytälevyllä sekä valkoisilla 3-sauvaisilla 71cm pinnijaloillamme.