Itsetehty ruokapöytä metallijaloilla

Itsetehty ruokapöytä metallijaloilla

Itsetehty ruokapöytä metallijaloilla

Kaiken ei tarvitse olla valkoista

Siitä asti kun Marleena muutti 16-vuotiaana pois kotoa, hänellä oli aina ollut fiksaatio siihen, että ruokapöydän pitää olla väriltään valkoinen. Omien sanojensa mukaan hän kuitenkin alkoi kuitenkin vähitellen suhtautua skeptisesti tähän ajatukseensa ja pienen pohdinnan jälkeen oli tullut muutoksen aika. Vaikka vanha valkoinen ruokapöytä oli hyvässä kunnossa, hän kaipasi uuteen pöytään ilmavuutta sekä ennenkaikkea luonnetta trendikkäillä linjoilla. 

Marleenan entinen 6-hengen ruokapöytä oli kokonaan valkoinen.

Vahva visio tulevasta pöydästä

Marleenalla oli alusta alkaen todella vahva visio siitä, että miltä pöydän tulisi näyttää. Hän lähetti meille sähköpostitse kuvan työpaikan neukkaripöydästä, ja kysyi, pystyisimmekö toteuttamaan vastaavanlaiset, hieman viistoon osoittavat pöydänjalat teräksestä. Totesimme, että tottakai tämä onnistuu, jonka jälkeen saimme tarkemmat mitat mm. jalkojen kaltevuudesta sekä leveydestä. Väriksi valikoitui RAL värikartan 9005 musta puolikiiltävänä, jota myös vakiotuotteissamme käytämme. 

Neljä viikkoa ja uusi pöytä 

Mittatilatut teräsjalat valmistettiin käsityönä Seinäjoen verstaalla asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaisesti. Samaan aikaan Marleena hankki uuden tummansävyisen pöydänkannen, johon hän halusi samaa linjakkuutta, kuin olemassa olevissa tammisissa Wishbone-tuoleissa.