Vastuullisuus

Ajatonta kierrätyssisustamista

Alati vaihtuva muoti asettaa paineita myös sisustamisen tuotteille. Suurin osa tuotteistamme on tarkoitettu erilaisiin tee-se-itse-projekteihin, joissa monesti hyödynnetään kierrätettyjä, vanhojen huonekalujen tai esineiden osia. Esimerkiksi perintölipastot, uusiokäytettävät vanhat lankut tai vaikkapa isoisän vanha matkalaukku ovat saaneet allensa tyylikkäät pinnijalat. Kierrätyssisustaminen on vastuullisuutta parhaimmillaan. 

Uskomme lisäksi, että itse suunnitelluissa ja tehdyissä tuotteissa niiden merkityksellisyys, käytännöllisyys ja esteettisyys kestävät aikaa pidempään kuin suurista ketjuista ja marketeista ostetuissa valmistuotteissa. 

 

Miten teräksen käyttö voi olla vastuullista?

Terästuotteille on ominaista pitkä käyttöikä ja kierrätettävyys. Laadukkaat ja ajattomasti muotoillut teräsjalkamme kestävät vuosikymmeniä. Jalkoja käytetään paljon myös vanhojen huonekalujen ja pöytälevyjen kanssa, jolloin ne pidentävät myös näiden tuotteiden käyttöikää. Teräsjalkoja voi uudelleenkäyttää sellaisenaan, ne vaativat vähän huoltoa ja ovat 100 %:sti kierrätettävissä.

Tiesitkö, että teräs on maailman parhaiten kierrätettävissä oleva materiaali, jota voidaan kierrättää ja jatkokäyttää lähes loputtomiin. 

 

Kotimainen pienyrittäjien verkkokauppa

Pinnijalkapojat on kahden pienyrittäjän omistama suomalainen verkkokauppa. Varastomme ja asiakaspalvelumme sekä toimitukset hoidetaan Suomesta käsin. Tuotteidemme hinnasta reilu kolmannes on veroja tai veroluonteisia kuluja, jotka kaikki maksamme Suomeen. Ostamalla kotimaisesta verkkokaupasta tuet suomalaista työtä ja yhteiskuntaa.

Kaikki tuotteemme ovat pientuottajien valmistamia, pääsääntöisesti käsintehtyjä sisustustuotteita, jotka työllistävät paikallisesti pienyrittäjiä perheineen ja edistävät osaltaan yrittäjyyttä. Emme jälleenmyy suurten ketjujen liukuhihnatuotteita.