Tietoa tuotteistamme ja kenties vastauksia kysymyksiisi

Laadukasta käsityötä rakkaudella

Arvostamme laadukasta käsityötaitoa. Kaikki pinnijalkamme on valmistettu  alusta loppuun huolellisesti käsityönä ja jokaiseen niistä on nähty kovasti vaivaa, hikipisaroita säästämättä. Vaikka pinnijalkamme ovat yksilönsä, ei tiukoista laatuvaatimuksista tingitä. Tällä sivulla pyrimme vastaamaan useimmin esitettyihin kysymyksiin tuotteidemme laadusta ja ominaisuuksista.

Mitat ja kestävyys

Pinnijalat ovat laadukasta terästä ja kestävät erittäin hyvin painoa. Niitä käytettäessä on kuitenkin huomioitava, että huonekalujen rakenteella ja oikeanlaisella kiinnitystavalla on vähintään yhtä suuri rooli huonekalun kestävyyden kannalta. Pinnijalkojen osalta niiden pituus ja pinnien määrä ovat keskeiset kantokykyyn vaikuttavat ominaisuudet.

Alla yleisimpien tuotteidemme suositellut painorajat (HUOM. Jalat kestävät huomattavasti enemmän kuin esitetyt enimmäispainot, mutta suosittelemme pitäytymään näissä rajoissa).

71 cm pinnijalat: Kolmella pinnillä varusteltujen jalkojen pöytätason suositeltu enimmäispaino 60kg - soveltuvat käytännössä kaikkiin tavanomaisiin pöytälevyihin. Suosittelemme käyttämään ruoka- ja työpöydissä aina 3-pinnisiä jalkoja. Kahdella pinnillä varustelluissa jaloissa suositeltu painoraja 15kg, eli soveltuu esimerkiksi sivupöytään. Kovalle rasitukselle joutuessaan kaksipinniset jalat kestävät suosituspainoa enemmänkin, mutta taipuvat helposti.

Tilaustuotteena mahdollista saada ns. heavy duty -jalat paksummalla teräksellä, jolloin kantavuus kolmella pinnillä jopa 120 kg.

40 cm pinnijalat: Kantavat erinomaisesti kaikki tavanomaiset pöytätasot tai huonekalut. Penkkeinä käytettäessä kannattelevat noin 2-3 normaalikokoista aikuista (noin 200 kg). Tätä raskaammissa suosittelemme käyttämään 3-pinnisiä jalkoja.

30 cm - 20 cm pinnijalat: On vaikea löytää huonekaluja, joita nämä pinnijalat eivät ongelmitta kannattelisi. 

Värimaailma

RAW STEEL: Käsittelemättömät teräksiset pinnijalat, jotka voit halutessasi käsitellä juuri sellaisiksi kuin haluat. Ajan saatossa patinoituvat/ruostuvat pinnaltaan.

BLACK/WHITE/YELLOW/RED/ORANGE/STEEL: Kaikki värilliset pinnijalat ovat jauhemaalattua terästä, mikä suojaa ruosteelta ja antaa kauniin viimeistellyn pinnan. 

BRASS/COPPER: Messinkiset ja kupariset pinnijalat ovat galvanoitua terästä ja päällystetty ohuella kerroksella aitoa messinkiä/kuparia. Tämä tekee jaloista kestävät ja esteettiset. Kupariset jalat myös patinoituvat kauniisti ajan saatossa.