Laatu ✔️ Käsityö 🛠 = 🧡

♻️ Kierrätyssisustaminen - Käytä luovuutta, älä luonnonvaroja!

Kierrätetty tuote on pääsääntöisesti parempi ratkaisu ympäristön kannalta, kuin uutena ostettu samankaltainen tuote. Kierrätystavaroin sisustaminen on paitsi ekologista, niin myös hauskaa. Nykypäivänä se on jopa trendikästä! Mutta mistä ihmeestä aloittaa? 

On hyvinkin mahdollista, että Sinunkin ullakollasi lojuu jokin vanha huonekalu, josta saisit loihdittua itsellesi arvokkaan design aarteen  pienellä vaivannäöllä. Tämä voi tarkoittaa hiontaa, maalaamista tai tunkkaisten jalkojen vaihtamista. 

Tämän blogin tarkoituksena on inspiroida ja jakaa tarinoita siitä, että mitä kaikkea pinnijaloillamme voi oikein tehdä. 

Aleksi - Kierrätyssisustamisen nero

Tamperelainen Aleksi on varsinainen kierrätyssisustamisen nero. Hänen käsittelyssään monet vanhat huonekalut ovat saaneet uuden ilmeen ja samalla uuden elämän. Hän onkin useaan tuunauskohteeseen käyttänyt meidän pinnijalkoja, joilla hän on mm. tuunannut funkkishenkisiä lipastoja ja senkkejä. Mikäli design-aarteet kiinnostavat, niin käy ihmeessä tsekkaamassa kaverin verkkokauppa: www.gustadesign.fi 

 

Jaana - LP-levyt saivat arvoisensa säilytyspaikan.

Vinyylisoundia selvästi fiilistelevä Jaana halusi näyttävän säilityspaikan LP-levyillensä. Tämä musiikin tallennemuoto on todella retro, joten voi olla vaikeaa löytää suoraan kaupasta tarkoitukseen sopivaa ratkaisua. Luovana naisena Jaana päätti tuunata tälläisen itse! OSB-levyä ja pinnijalkoja käyttäen hän saikin näppärästi rakennettua itselleen levytelineen.

 

Maria - Uuteen asuntoon täytyy saada iso lankkupöytä!

Marialle oli täysin selvää, että uuteen asuntoon ainoa oikea pöytävaihtoehto olisi iso lankkupöytä! Nettikauppoja selaillessa hänelle kuitenkin kävi varsin selväksi, että sellaiset ovat aika hurjan hintaisia. Nokkelana naisena hän kuitenkin rupesi selvittämään, että josko sellaisen pystyisikin tekemään itse. Pienen googlailun jälkeen hän löysi meidän sivut, ja päätimme lähteä yhdesssä toteuttamana tätä kyseistä pöytää. Lopputulokseen hän oli omien sanojensa mukaan "äärimäisen tyytyväinen!".